Difference between revisions of "USB Device Not Working on USB Hub"

From X10Wiki
Jump to: navigation, search
(Questions)
Line 1: Line 1:
==Questions==
+
==Question==
  
 
'''VA11A, CM19A (or both) doesn't work when plugged into a USB hub.'''
 
'''VA11A, CM19A (or both) doesn't work when plugged into a USB hub.'''
 +
 +
==Answer==
  
 
USB hubs that do not have their own power supply may not put out enough power for all of the devices plugged into them. Unplug all of the devices from the hub and re-connect them one at a time to see if each works properly. If possible, plug the X10 USB device directly into the USB port on the computer and use your USB hub for other items.
 
USB hubs that do not have their own power supply may not put out enough power for all of the devices plugged into them. Unplug all of the devices from the hub and re-connect them one at a time to see if each works properly. If possible, plug the X10 USB device directly into the USB port on the computer and use your USB hub for other items.

Revision as of 22:35, 9 June 2006

Question

VA11A, CM19A (or both) doesn't work when plugged into a USB hub.

Answer

USB hubs that do not have their own power supply may not put out enough power for all of the devices plugged into them. Unplug all of the devices from the hub and re-connect them one at a time to see if each works properly. If possible, plug the X10 USB device directly into the USB port on the computer and use your USB hub for other items.

Related Articles

Troubleshooting Video Display Errors on PC

Key Topics: driver, display, capture, adapter, digital, video, converter, device, intel, pc, camera, pro, xp, signed, windows, 98, me, imaging, usb,va11a,

Relates to: VA11A, SW18A, SW19A, SW20A, SW21A, SW22A, SW26A, SW31A, SW30A, SW32A, SW33A